magnify

Šilkinis pagalvės užvalkalas 50×70 cm, 22 momai, grey

Original price was: 52,99.Current price is: 47,69.

10%

EUR

Audinys: 100% 6A klasės šilkmedžio šilkas (22 momai)

Pagalvės spalva: rožinė

Pagalvės dydis: 50×70 cm

Pagaminta: Lietuvoje

Išsiuntimas: 1-2 d. d.

Liko 0

su mokesčiais

DALINTIS

fb pin
shield

Saugumo politika (skaityti "Privatumo politika")

truck

Pristatymo politika (skaityti "Prekių pristatymas")

arrows

Grąžinimo politika (skaityti "Prekių grąžinimas")

APRAŠYMAS

Šilkinis pagalvės užvalkalas 50×70 cm, 22 momai, grey. Atraskite išskirtinį miego komfortą su mūsų itin kokybišku šilkiniu pagalvės užvalkalu. Miegoti ant šilkinio pagalvės užvalkalo yra tikra prabanga. Malonumo jausmas ir ypatinga miego patirtis – garantuota! 

  • Minkštumas ir švelnumas:

    • Šilkas yra natūraliai labai minkštas ir švelnus audinys, todėl jis maloniai glunda prie odos ir plaukų. Tai suteikia komfortą ir padeda atsipalaiduoti.
  • Vėsumas:

    • Šilkas turi natūralių termoreguliacinių savybių, todėl jis išlieka vėsus vasarą ir šiltas žiemą. Tai reiškia, kad šilkinė pagalvė palaiko optimalią miego temperatūrą.
  • Mažiau trinties:

    • Šilkas sukuria mažiau trinties nei kiti audiniai, pvz., medvilnė. Tai gali sumažinti plaukų lūžinėjimą, susivėlimą ir išvengti „patalynės raukšlių“ ant veido.
  • Hipoalergiškumas:

    • Šilkas yra natūraliai hipoalerginis, nes jis atbaido dulkių erkutes, pelėsį ir grybelį. Tai gali būti naudinga žmonėms, turintiems alergijų ar jautrią odą.
  • Drėgmės kontrolė:

    • Šilkas natūraliai sugeria mažiau drėgmės nei kiti audiniai, todėl jis nesausina odos ir plaukų. Tai padeda išlaikyti odą ir plaukus kupinus drėgmės.

 

Gaminio savybės:

Natūralu
Prabangu
Pralaidu orui
Palaiko temperatūra
Antibakterinė

Priežiūra:

Skalbimas rankomis: skalbti rankomis šaltame vandenyje, naudojant švelnų šilko ar švelnių audinių skalbiklį. Venkite trinti ar gręžti. Skalbti šilkinį pagalvės užvalkalą rekomenduojama ne per dažnai, kad išsaugotumėte jo struktūrą ir išvaizdą.

Džiovinimas: džiovinti ore, vengiant tiesioginių saulės spindulių. Nedžiovinti džiovyklėje. Išplautą užvalkalą švelniai išspauskite, kad pašalintumėte vandens perteklių, ir padėkite jį ant rankšluosčio, tada suvyniokite ir atsargiai paspauskite, kad sugertų vandens perteklių.

Lyginimas: Jei reikia lyginti, darykite tai ant žemos temperatūros režimo, kai šilkas dar šiek tiek drėgnas. Lyginkite iš vidinės pusės.

Laikymas: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, vengiant tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės.

ATSILIEPIMAI

JUMS GALI PATIKTI